Home » Productoverzicht » Accessoires » Verlengstukken » Graco RAC X-tipverlengstuk 10 inch
afbeelding Graco RAC V omkeerhouder
Graco RAC V omkeerhouder 11/16" 59,29 Incl. btw49,00 Excl. btw
Terug naar producten
Afbeelding van een Graco RAC X-tipverlengstuk
Graco RAC X-tipverlengstuk 15 inch 102,79 Incl. btw84,95 Excl. btw

Graco RAC X-tipverlengstuk 10 inch

Artikelnummer: 04.287019|STUK

Ontdek het Graco RAC X-tipverlengstuk 10 inch, een onmisbaar hulpmiddel voor elke schilder die moeilijk bereikbare plaatsen met gemak wil aanpakken. Of het nu gaat om kozijnen, trappen of gewelfde plafonds, dit verlengstuk zorgt ervoor dat u elke klus met precisie en efficiëntie kunt uitvoeren.

74,95 Excl. btw

14 personen bekijken dit product!
  • Bezorging met DHL

Vandaag vóór 17.00 besteld, is de volgende dag geleverd

€7,95

Gratis levering vanaf €100,-

Betaalmethodes:

Betaalmethodes

Kies & Mix je voordeel

Met onze Kies & Mix voordeel kun je nu je favorieten spuittips combineren en genieten van 5% korting bij een bestelling van 5 spuittips of meer.

hp-blok-b-fflp512-517-lp519-lichtgrijs

Omschrijving

Graco RAC X-tipverlengstuk 10 inch

Ontdek het Graco RAC X-tipverlengstuk 10 inch, een onmisbaar hulpmiddel voor elke schilder die moeilijk bereikbare plaatsen met gemak wil aanpakken. Of het nu gaat om kozijnen, trappen of gewelfde plafonds, dit verlengstuk zorgt ervoor dat u elke klus met precisie en efficiëntie kunt uitvoeren.

Waarom kiezen voor het Graco RAC X-tipverlengstuk 10 inch?

Het Graco RAC X-tipverlengstuk biedt een aantal unieke voordelen die het een must-have maken voor zowel professionals als doe-het-zelvers:

  1. Uitgebreid Bereik: Het verlengstuk kan worden gecombineerd voor een indrukwekkend bereik tot wel 6 voet, waardoor u zelfs de meest lastige plekken kunt bereiken zonder gebruik te maken van ladders of steigers.
  2. Gemakkelijke Tipwissel: Het verlengstuk wordt geleverd met een RAC X HandTite-tiphouderstandaard met een pistoolmoer van 7/8 inch en OneSeal. Dit maakt het verwisselen van tips eenvoudig en snel, waardoor u kostbare tijd bespaart en efficiënt kunt werken.
  3. Duurzame Constructie: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is dit verlengstuk ontworpen voor langdurig en intensief gebruik. U kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het product, zelfs bij de zwaarste schilderklussen.
  4. Professionele Resultaten: Met het RAC X-tipverlengstuk kunt u uw schilderwerk naar een hoger niveau tillen. De moeilijkste plekken worden toegankelijk, zodat u zich kunt concentreren op het creëren van een prachtig resultaat zonder beperkingen in bewegingsvrijheid.

Toepassingen van het Graco RAC X-tipverlengstuk

Dit verlengstuk is ideaal voor een breed scala aan schilderklussen, waaronder:

  • Kozijnen: Bereik gemakkelijk de boven- en onderkant van kozijnen zonder te bukken of te strekken.
  • Trappen: Verf trappen en balustrades zonder gevaarlijke posities in te nemen.
  • Gewelfde Plafonds: Bereik hoge en gewelfde plafonds zonder gebruik te maken van ladders.

Bestel het Graco RAC X-tipverlengstuk 10 inch

Verbeter uw productiviteit en bereik moeiteloos moeilijk toegankelijke plaatsen met de Graco RAC X-tipverlengstuk. Bestel vandaag nog bij Spuittips.nl en ervaar het gemak van werken met dit hoogwaardige verlengstuk. Het is tijd om uw schilderarsenaal uit te breiden en uw werk efficiënter en professioneler te maken.

Met de Graco RAC X-tipverlengstuk kunt u elke klus aan met precisie en gemak. Voeg dit veelzijdige hulpmiddel toe aan uw uitrusting en geniet van de voordelen die het biedt. Uw schilderwerk zal nooit meer hetzelfde zijn!

Productspecificaties

Model

Model

RAC X

Serie

Tip Extension

Spuitspecificaties

Compatibel materiaal

RAC X

Werkdruk specificaties

Maximale werkdruk (bar)

279

Maximale werkdruk (kPa)

27900

Maximale werkdruk (psi)

4050