Home » Productoverzicht » Accessoires » Graco TSL olie 236ml
Graco RAC XHD spuittip
Graco RAC XHD - 935 42,35 Incl. btw35,00 Excl. btw
Terug naar producten
Afbeelding Pump armor
Graco Pump Armor 32,07 Incl. btw26,50 Excl. btw

Graco TSL olie 236ml

Artikelnummer: 04.206994|STUK

Halsdichtingsvloeistof (TSL) voorkomt dat verf en coatings opdrogen op de verdringerstang en -pakkingen, waardoor de levensduur van de verfspuitpomp wordt verlengd.

16,80 Excl. btw

15 personen bekijken dit product!
  • Bezorging met DHL

Vandaag vóór 17.00 besteld, is de volgende dag geleverd

€7,95

Gratis levering vanaf €100,-

Betaalmethodes:

Betaalmethodes

Kies & Mix je voordeel

Met onze Kies & Mix voordeel kun je nu je favorieten spuittips combineren en genieten van 5% korting bij een bestelling van 5 spuittips of meer.

hp-blok-b-fflp512-517-lp519-lichtgrijs

Omschrijving

Graco TSL olie 236ml

Wil je ervoor zorgen dat je Graco verfspuitpomp altijd optimaal presteert? Dan is de Graco TSL olie 236ml  precies wat je nodig hebt. Dit hoogwaardige smeermiddel is speciaal ontwikkeld om je Graco verfspuit in topconditie te houden, zodat je altijd de beste verfresultaten behaalt.

Wat is Graco TSL olie 236ml?

Graco TSL olie is een speciaal smeermiddel dat ontworpen is om de levensduur van je Graco verfspuitpomp te verlengen en de prestaties te verbeteren. Het zorgt ervoor dat de zuiger van je verfspuit soepel blijft bewegen en voorkomt slijtage en corrosie. Dit betekent minder onderhoud en een langere levensduur van je apparatuur.

Waarom Graco TSL olie 236ml gebruiken?

Het regelmatig smeren van je verfspuitpomp met Graco TSL olie biedt verschillende voordelen:

  1. Bescherming tegen slijtage: Door de zuiger van je verfspuit regelmatig te smeren, voorkom je slijtage en verleng je de levensduur van je apparaat.
  2. Corrosiebescherming: Dit smeermiddel beschermt de interne onderdelen van je verfspuitpomp tegen corrosie, wat essentieel is voor een langere levensduur en betere prestaties.
  3. Optimale prestaties: Door je verfspuitpomp in topconditie te houden, zorg je ervoor dat je altijd het beste verfresultaat behaalt.

Hoe gebruik je Graco TSL olie?

Het gebruik van Graco TSL olie is eenvoudig:

  1. Regelmatig onderhoud: Smeer de zuiger van je Graco verfspuitpomp regelmatig met TSL olie om optimale prestaties te garanderen.
  2. Handige verpakking: De vloeistof wordt geleverd in een handige verpakking, waardoor je gemakkelijk kunt doseren en verspilling voorkomt.
  3. Geschikt voor alle Graco verfspuiten: Deze vloeistof is geschikt voor gebruik met alle Graco verfspuiten, waardoor je altijd verzekerd bent van compatibiliteit.

Graco TSL olie online kopen?

Je kunt Graco TSL olie eenvoudig en snel online kopen bij Spuittips.nl. Zorg ervoor dat je Graco verfspuitpomp altijd in topconditie blijft door regelmatig te smeren met dit hoogwaardige smeermiddel. Bezoek onze website en bestel vandaag nog!

Met Graco TSL olie blijft je verfspuitpomp altijd klaar voor gebruik, zodat je moeiteloos de beste verfresultaten kunt bereiken. Bescherm je investering en geniet van langdurig gebruik met dit essentiële onderhoudsproduct.

Productspecificaties

Model

EAN-code

00633955309692