Home » Productoverzicht » Accessoires » Filters » Graco pistoolfilter Easy Out 60 mesh zwart
Graco RAC X FFLP spuittips
Graco RAC X FFLP - 106 42,35 Incl. btw35,00 Excl. btw
Terug naar producten
Afbeelding van een Graco pistoolfilter pro easy-out in de kleur zwart
Graco pistoolfilter pro easy-out 60 mesh zwart 7,25 Incl. btw5,99 Excl. btw

Graco pistoolfilter Easy Out 60 mesh zwart

Artikelnummer: 04.244067|STUK

Verbeter de prestaties van uw airless spuitapparatuur met de Graco pistoolfilter Easy Out 60 mesh zwart. Dit hoogwaardige filter fungeert als een tweede verdedigingslinie tegen ongewenste deeltjes, waardoor uw spuitdruk constant blijft en de afwerkingskwaliteit van uw verfprojecten aanzienlijk verbetert.

18,99 Excl. btw

12 personen bekijken dit product!
  • Bezorging met DHL

Vandaag vóór 17.00 besteld, is de volgende dag geleverd

€7,95

Gratis levering vanaf €100,-

Betaalmethodes:

Betaalmethodes

Kies & Mix je voordeel

Met onze Kies & Mix voordeel kun je nu je favorieten spuittips combineren en genieten van 5% korting bij een bestelling van 5 spuittips of meer.

hp-blok-b-fflp512-517-lp519-lichtgrijs

Omschrijving

Graco pistoolfilter Easy Out 60 mesh zwart

Verbeter de prestaties van uw airless spuitapparatuur met de Graco pistoolfilter Easy Out 60 mesh zwart. Dit hoogwaardige filter fungeert als een tweede verdedigingslinie tegen ongewenste deeltjes, waardoor uw spuitdruk constant blijft en de afwerkingskwaliteit van uw verfprojecten aanzienlijk verbetert.

Wat is de Graco pistoolfilter Easy Out 60 mesh zwart?

De Graco Pistoolfilter Easy Out is een essentieel onderdeel voor elke professionele schilder die streeft naar perfecte resultaten. Met een maasgrootte van 60 mesh is dit filter speciaal ontworpen voor gebruik met materialen zoals primer, latex en emaillen. Het wordt vaak gebruikt in elektrische airless spuitapparatuur van Graco en biedt uitstekende bescherming en consistentie bij elke verfklus.

Voordelen van de Graco pistoolfilter

  1. Optimale Bescherming: Dit filter fungeert als een tweede verdedigingslinie tegen harde deeltjes die de verfkwaliteit kunnen beïnvloeden. Door deze deeltjes te blokkeren, voorkomt u verstoppingen en zorgt u voor een soepelere werking van uw spuitapparatuur.
  2. Constante Spuitdruk: De Easy Out filter helpt bij het handhaven van een consistente spuitdruk, wat cruciaal is voor een gelijkmatige verfapplicatie. Hierdoor bereikt u een betere afwerkingskwaliteit, wat resulteert in een professioneel ogend eindresultaat.
  3. Geschikt voor Diverse Materialen: De 60 mesh maasgrootte maakt dit filter ideaal voor het verwerken van diverse materialen, waaronder primer, latex en emaillen. Dit biedt u de flexibiliteit om verschillende projecten met hetzelfde filter aan te pakken.
  4. Compatibiliteit: De Graco Pistoolfilter Easy Out is compatibel met de meeste elektrische airless spuitapparaten van Graco. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor zowel doe-het-zelvers als professionele schilders.

Waarom kiezen voor de Graco pistoolfilter Easy Out?

  • Betere Afwerking: Door de verf te filteren en een constante spuitdruk te handhaven, zorgt dit filter voor een gladde en gelijkmatige afwerking van uw verfprojecten.
  • Eenvoudig in Gebruik: De Easy Out filter is eenvoudig te installeren en te vervangen, waardoor u minder tijd kwijt bent aan onderhoud en meer tijd kunt besteden aan schilderen.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt dit filter een lange levensduur en betrouwbare prestaties, zelfs bij intensief gebruik.

Bestel de Graco pistoolfilter

Wilt u de kwaliteit van uw verfwerk verbeteren en uw spuitapparatuur beschermen tegen schadelijke deeltjes? Bestel dan vandaag nog de Graco Pistoolfilter Easy Out bij Spuittips.nl. Met deze filter geniet u van optimale bescherming, een constante spuitdruk en een professionele afwerking bij elk project.

Bezoek onze website om meer te weten te komen en voeg dit onmisbare filter toe aan uw schilderuitrusting. Werk efficiënter en bereik de beste resultaten met de Graco Pistoolfilter Easy Out 60 Mesh Zwart.

Productspecificaties