Home » Productoverzicht » Accessoires » Zomervoordeel » Graco ProXChange onderpomp GX Serie
Plaatshouder
Bekerzakjes 1 liter 3 stuks 9,67 Incl. btw7,99 Excl. btw
Terug naar producten
Graco RAC X FFLP spuittips
Graco RAC X FFLP - 408 42,35 Incl. btw35,00 Excl. btw

Graco ProXChange onderpomp GX Serie

Artikelnummer: 04.24Y472|STUK

Optimaliseer uw schilderervaring met de Graco ProXChange Onderpomp GX Serie, ontworpen voor snelle en eenvoudige vervangingen ter plaatse. Deze innovatieve vervangingspomp minimaliseert uitval en zorgt ervoor dat u altijd door kunt werken zonder onderbrekingen. Ontdek waarom de ProXChange onderpomp een onmisbare toevoeging is aan uw gereedschapscollectie.

139,99 Excl. btw

13 personen bekijken dit product!
  • Bezorging met DHL

Vandaag vóór 17.00 besteld, is de volgende dag geleverd

€7,95

Gratis levering vanaf €100,-

Betaalmethodes:

Betaalmethodes

Kies & Mix je voordeel

Met onze Kies & Mix voordeel kun je nu je favorieten spuittips combineren en genieten van 5% korting bij een bestelling van 5 spuittips of meer.

hp-blok-b-fflp512-517-lp519-lichtgrijs

Omschrijving

Graco ProXChange onderpomp GX Serie

Optimaliseer uw schilderervaring met de Graco ProXChange onderpomp GX Serie, ontworpen voor snelle en eenvoudige vervangingen ter plaatse. Deze innovatieve vervangingspomp minimaliseert uitval en zorgt ervoor dat u altijd door kunt werken zonder onderbrekingen. Ontdek waarom de ProXChange onderpomp een onmisbare toevoeging is aan uw gereedschapscollectie.

Wat is de Graco ProXChange onderpomp GX Serie?

De Graco ProXChange onderpomp GX Serie is een geavanceerd vervangingsonderdeel dat speciaal is ontworpen voor de Graco GX serie verfspuiten. Het stelt gebruikers in staat om snel en eenvoudig de pomppatroon te vervangen, wat ideaal is voor zowel professionals als doe-het-zelvers die efficiënt en zonder oponthoud willen werken.

Voordelen van deGraco ProXChange onderpomp GX Serie

  1. Snelle Vervanging: Met de ProXChange technologie kunt u de pomppatroon in slechts vier eenvoudige stappen verwijderen en vervangen. Dit betekent minder tijd besteed aan onderhoud en meer tijd aan het daadwerkelijk schilderen.
  2. Minimale Uitval: Het hebben van een reserve ProXChange pomp bij de hand zorgt ervoor dat u snel kunt reageren op storingen of slijtage, waardoor uitvaltijd tot een minimum wordt beperkt. Dit verhoogt uw productiviteit en vermindert frustraties tijdens projecten.
  3. Eenvoudig Onderhoud: De vervangingspomp is ontworpen om eenvoudig te installeren en te verwijderen, zonder dat u gespecialiseerde gereedschappen nodig heeft. Dit maakt onderhoud en reparaties toegankelijk voor iedereen, ongeacht hun technische vaardigheidsniveau.
  4. Betrouwbare Prestaties: Graco staat bekend om zijn hoogwaardige producten, en de ProXChange is geen uitzondering. U kunt rekenen op betrouwbare prestaties en een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik.

Hoe werkt de ProXChange onderpomp?

Het vervangen van de ProXChange onderpomp is eenvoudig en snel. Volg deze vier stappen:

  1. Verwijder de Bevestigingsschroeven: Maak de schroeven los die de huidige pomp op zijn plaats houden.
  2. Verwijder de Oude Pomp: Trek de oude pomppatroon voorzichtig uit het apparaat.
  3. Plaats de Nieuwe Pomp: Schuif de nieuwe ProXChange pomp op zijn plaats.
  4. Bevestig de Nieuwe Pomp: Draai de bevestigingsschroeven vast om de nieuwe pomp stevig op zijn plaats te houden.

Bestel de Graco ProXChange onderpomp

Houd uw Graco GX verfspuit altijd in topconditie met de ProXChange. Bestel vandaag nog bij Spuittips.nl en geniet van de voordelen van snelle en eenvoudige vervangingen ter plaatse. Verbeter uw efficiëntie en minimaliseer uitval met deze onmisbare vervangingspomp.

Bezoek onze website om meer te weten te komen en bestel uw Graco ProXChange onderpomp nu. Werk slimmer, niet harder, en zorg ervoor dat uw projecten altijd op schema blijven.

Productspecificaties